Crama domeniile baniei - Domeniile Băniei

arome elegante si rafinateCrama

Daca in cazul podgoriilor ne mandrim cu istoria acestora, in Crama ne-am dorit elemente moderne care sa ne permita obtinerea unor vinuri de foarte buna calitate.

Toata aceasta pasiune a inceput odata cu mostenirea unui hectar de vita de vie la Segarcea in anul 1994.

Pentru asta am achizitionat prese pneumatice, roto-uri si tancuri de fermentare si pastrare cu temperatura controlata si protejate de gaz inert, tancuri pentru detartrizare, desciorchinator, si cele mai sigure instalatii de filtrare.

Astfel, coordonati de un oenolog cu peste 30 de ani de experienta putem obtine din cei mai buni struguri oferiti de via noastra cu varsta medie de 35 de ani deopotriva vinuri albe lejere si cu arome complexe si vinuri rosii corpolente cu un nivel ridicat de extractivitate, pretabile maturarii si invechirii.

o parte dinVinurile noastre

innocentia Feteasca regala

innocențiaFet. Regală

Cu aroma intensa, eleganta de fructe albe, litchie si piersica, atac echilibrat in aceleasi note fructate si final lung cu nuante de fruct proaspat

crama-noua-feteasca-regala

crama nouăFet. Regală

Aceasta Feteasca Regala cu aroma sa delicata de piersica si gustul echilibrat in aceleasi note fructate poate fi ingredientul secret al intalnirilor cu prietenii.

crama noua merlot roze

crama nouăMerlot Roze

Aromele intense de capsuni si mure care se regasesc si in gust sunt, echilibrate de aciditatea acestui Rose care cu siguranta te va racori pe tine si pe prietenii tai.

innocentia ROZE

innocențiaRoze

Culoarea placuta, vie a acestui Rose te lasa sa intuiesti aromele intense de capsuni coapte pe care le vei gasi cu siguranta in pahar.

Suntem dedicați în producerea unor vinuri excepționale

Obiectivul nostru principal fiind asigurarea conditiilor necesare obtinerii unor struguri de inalta calitate